Salonvoorwaarden

Salonvoorwaarden

 1. Een gemaakte afspraak, op welke manier ook, is juridisch bindend en dient te worden nagekomen. Indien u niet aanwezig kan zijn, dient u uw afspraak minimaal 24u op voorhand te annuleren. Indien de annulatie later gebeurt, zijn wij genoodzaakt de behandeling voor de helft bij uw volgende afspraak aan te rekenen. Wie herhaaldelijk de afspraak niet nakomt, krijgt bij Godess Beauty & Nails terug een afspraak als de gevraagde behandeling op voorhand wordt vereffend. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.
 2. Wij vragen u om het uur van de afspraak te respecteren en op tijd te komen.  Het is ook niet leuk voor de klant na u, als die moet wachten. 
 3. Het verplaatsen of annuleren van een afspraak is ENKEL TELEFONISCH mogelijk op 0497/25.11.92 binnen de werkuren.
 4. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar het salon.  
 5. Het salon heeft het recht om een schadevergoeding te vragen van de klant indien deze meubilair, apparatuur of producten beschadigd.
 6. Geen gsm gebruik tijdens de behandelingen.
 7. Een nagelsalon is geen ruimte voor kinderen en dieren. Gelieve uw voorzorgen te nemen.
 8. Klanten van een ander salon of klanten met nagels die er langer dan 4 weken opzitten, betalen een prijs voor een nieuwe set gelnagels. 
 9. Nieuwe klanten betalen een voorschot voor elke behandeling. Dit om misbruik tegen te gaan en iedereen de kans te geven een afspraak te kunnen maken. Dit voorschot dient betaalt te worden op BE51 3631 6636 6962. Voorschotten worden niet terugbetaald. 
 
 

De Tien geboden
van Godess Nails

 1. Kunstnagels zijn de eerste 48 uur zeer kwetsbaar, houd hier dus rekening mee.
 2. Meld medicijngebruik want dit kan invloed hebben op de houdbaarheid van de kunstnagels.
 3. Draag handschoenen bij gebruik van schoonmaakmiddelen en bij werken in de tuin. Dit verlengt de houdbaarheid van mooie nagels.
 4. Knip, bijt of peuter nooit aan de kunstnagels.
 5. Verwijder zelf nooit een kunstnagel. Dit kan ernstige schade veroorzaken.
 6. Laat uw nagels op tijd bijwerken.
 7. Smeer elke dag nagelriemolie.
 8. Maak je nagels proper met een borsteltje.
 9. Komt er een nagel los, laat hem dan zo snel mogelijk herstellen.
 10. Gebruik alleen nagellakremover ZONDER aceton.

Maak uw afspraak